A.I.S. Facilitaire Diensten > (Gevel-)reiniging

(Gevel-)reiniging

A.I.S. Facilitaire Diensten is ook dé partij wanneer het gaat om gevelonderhoud. Wij bieden een compleet pakket voor u aan. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan gevelreiniging, gevelrenovatie en gevel impregneren. Maar ook reinigen van bestratingen, liftschachten, zonnepanelen en bootreinigen horen tot de mogelijkheden.

Gevelreiniging

A.I.S. Facilitaire Diensten is dé partij wanneer het gaat om bijvoorbeeld gevelonderhoud. Wij bieden een compleet pakket voor u aan. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan gevelreiniging, gevelrenovatie en gevel impregneren.

Reiniging van gevelbeplating

90% van alle bedrijfspanden is bekleed met gevelbeplating zoals geprofileerde platen, sandwichpanelen, damwandprofielen, trespa, dibond… Onze auto’s hebben een watertank van ruim 1400 liter. Voor gevelbeplating gebruiken we een milieuvriendelijk reinigingsmiddel. Met een zachte borstel en gepaste druk is alle vuil en aanslag doorgaans snel verwijderd.

Zonnepanelen reiniging

Reiniging met osmosewater is milieuvriendelijk en geeft een vlekkeloos resultaat. U kunt bij ons terecht voor het reinigen van zonnepanelen in de zakelijke markt, de agrarische sector en voor zonneparken.

Hogedruk reiniging (heet en koud)

Het onder hogedruk reinigen van gevels, daken, bestratingen, hekwerken en staalconstructies is ook ons vak. Wij reinigen snel en grondig. Wij reinigen met heet en koud hogedruk, al dan niet met met professionele schoonmaakmiddelen. Hierbij houden wij zoveel mogelijk rekening met het milieu.

Verf verwijderen

Wij kunnen met een hogedrukreiniger met kokend heet water de verf van de muur verwijderen.

Liftschacht reinigen

Liftschacht reiniging kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. De medewerkers die bij u langskomen, zijn speciaal opgeleid om uw lift veilig en secuur te reinigen. Niet alleen weten zij het verschil in bediening tussen diverse liften, ook kennen zij de protocollen in en rondom de lift. Dat is handig, want op die manier hoeft er geen liftmonteur ingeschakeld te worden.

error: Content is protected !!