A.I.S. Facilitaire Diensten > Schoonmaak

Schoonmaak

A.I.S. Facilitaire Diensten is een bedrijf dat kennis van schoonmaak combineert met kennis van uw sector.
Maatwerk met oplossingen gericht op uw situatie. Omdat de schoonmaakbehoeften per sector én klant verschillen.

Schoonmaak

Wij werken vanuit een integrale visie op de schoonmaakdienstverlening. We streven na om de medewerkers, gasten en bezoekers van onze opdrachtgevers een echte beleving te bieden in de vorm van facilitaire dienstverlening. Bij de schoonmaak houden we ons dus niet alleen bezig met de beste schoonmaaktechnieken en hygiëne, maar koppelen we schoonmaak ook aan beleving en gastvrijheid.

Specialistisch onderhoud

In onze samenwerking zorgen we voor het dagelijks onderhoud en schoonmaak van ruimtes en apparatuur. In sommige gevallen is dit niet voldoende. Keukenapparatuur, medisch apparatuur en sanitaire voorzieningen zijn daar een belangrijk voorbeeld van. Onze medewerkers die het specialistisch onderhoud voor hun rekening nemen zijn in het bezit van een VCA-diploma.

Verf en graffiti verwijderen

Ons team maakt gebruik van de nieuwste technologie van Steamplus. Daarmee kunnen we ieder oppervlak reinigen, ongeacht welke verf is gebruikt. Of het nu om gevels of muren gaat, voor ons is geen uitdaging groot genoeg. Wij zorgen ervoor dat u weer zorgeloos kunt genieten van het schone aanzicht van uw pand of woning!

Zandstralen en poedercoaten

Wij zijn gespecialiseerd in het zandstralen en poedercoaten van duurzame producten. Bij ons binnen het bedrijf is de mogelijkheid aanwezig om relatief kleine producten van velgen, motorfiets frames tot opleggers van vrachtwagens te kunnen zandstralen en te poedercoaten. Via deze wijze van behandeling is het behoud van uw machinepark voor langere tijd gewaarborgd.

Zandstralen van houten meubelen

A.I.S. Facilitaire Diensten zandstraalt de meubels, schuren de meubels op en lakken de meubels weer opnieuw voor u af, in de door door u uitgekozen kleur. Met aflakken moet dan denken aan het beitsen, verouderings beits, matte meubellak, of het meest voorkomende is toch wel de hardwax olie. Hardwax is in meerdere kleuren beschikbaar.

Luchtgommen

Door de lage(re) straaldruk veroorzaakt luchtgommen al aanzienlijk minder stof dan klassiek straalwerk. Wanneer er ook nog water aan de lucht- en straalmiddelstroom wordt toegevoegd, wordt de stofproductie tot een minimum beperkt. Bij uitstek geschikt voor het stralen van hout, reinigen van monumenten en industriële objecten en herstel van brandschade.

error: Content is protected !!