A.I.S. Facilitaire Diensten > Glasbewassing

Glasbewassing

A.I.S. Facilitaire Diensten biedt u een totaaloplossing waarmee de ramen van uw pand altijd
glashelder zijn. Op een veilige en effectieve manier geven wij uw bedrijfspand weer de
representatieve uitstraling die het verdient.


Glasbewassing

Elk gebouw is anders en elk gebouw vraagt om maatwerk. Wij bieden u een totaaloplossing waarmee de ramen van uw pand en/of woning altijd glashelder zijn. Op een veilige en effectieve manier geven wij deze weer de representatieve uitstraling die het verdient.


Glasbewassing met hoogwerker

A.I.S. Facilitaire Diensten heeft voor hoogwaardige schoonmaakwerkzaamheden de beschikking over een hoogwerker. Dit stelt ons in staat om de ramen van kantoren, appartementen, flats en andere hoge gebouwen te voorzien van een grondige en gedegen schoonmaak.


Glasetsen

Etsen is ook het verschijnsel waarbij o.m. glas wordt aangetast door bijvoorbeeld een zuur, of waarbij een rots verweert onder invloed van langdurige blootstelling aan een zandstraal. Op glas kunnen door fluorwaterstof etsingen worden uitgevoerd waarmee letters, cijfers of andere afbeeldingen vastgelegd kunnen worden.

Telescopisch glasbewassing

Telescoopbewassing werkt zonder schoonmaakmiddelen. Door gebruik te maken van zeer zuiver, gefilterd water is het gebruik van schadelijke ­oplos- en schoonmaakmiddelen niet nodig. We kunnen ook met heet ­water wassen. Zeer milieuvriendelijk wassen, dus!

Traditionele glasbewassing

Glasbewassing met behulp van een ladder, zeem, spons en een trekker. Deze keuze is wanneer u een pand (of panden) heeft tot twee verdiepingen. De ideale manier om de kosten te drukken en toch uw ramen te voorzien van een mooie glans.

error: Content is protected !!