A.I.S. Facilitaire Diensten > Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

A.I.S. Facilitaire Diensten zorgt voor het reinigen en onderhoud van tapijt, elastische vloerbedekking
zoals pvc en linoleum-marmoleum, natuursteen, houten vloer en gietvloer.

Vloeronderhoud

Zorg dragen voor uw vloer. Voor bedrijven, scholen en instellingen verrichten wij vloer- schoonmaak werkzaamheden. Hierdoor zijn we bekend met allerlei verschillende typen vloeren. Dankzij opgedane kennis en ervaring weten we exact welke (schoonmaak) middelen uw vloer nodig heeft.

Tapijt en vloerbedekking

Uw tapijt of vloerbedekking reinigen door een expert? Heeft deze een opfrisbeurt nodig? Ook kunnen wij vlekken in uw tapijt of vloerbedekking verwijderen en/of vrij maken van geuren, stof en huisstofmijt.

Elastische vloerbedekking

Dergelijke vloeren van linoleum en marmoleum, maar ook pvc en rubber horen hierbij. Ze gaan tientallen jaren mee, maar vragen wel specialistisch onderhoud. Dit specialistisch onderhoud moet toegespitst zijn op uw specifieke soort vloer en gebruiksintensiteit.
Bij A.I.S. Facilitaire Diensten bent u verzekerd van een deskundige aanpak in vloeronderhoud.

Vloercoating aanbrengen

A.I.S. Facilitaire Diensten is een professionele dienstverlener die ook vloercoating kan aanbrengen. Dat verzekert u in elk geval van het beste eindresultaat, want wij weten hoe er gewerkt moet worden om het beste resultaat neer te zetten. Dat is natuurlijk een strakke en vlakke vloercoating die zich goed hecht en daarmee vooruitzicht biedt om lange tijd van alle voordelen te profiteren.

Strippen en coaten van linoleum vloeren

Het periodiek onderhoud aan een linoleum- of marmoleumvloer gebeurt altijd in een aantal stappen. Eerst vindt het strippen plaats, waarbij al het vuil en oude waslagen worden verwijderd. Vervolgens gaan onze vakmensen van A.I.S. Facilitaire Diensten verder met het neutraliseren, sealen en coaten of conserveren van de vloer. Daarbij wordt de vloer in de was gezet.

Anti-slip stenen vloer

Voorkom ongelukken en laat uw stenen vloer voorzien van een effectief anti-slip middel. Wij kunnen voor iedere stenen vloer afzonderlijk bepalen wat het beste anti-slip middel is.

error: Content is protected !!